Tagad pie mums ēdiena piegādes tirgus pieprasījums paliek arvien lielāks. Arī neskatoties uz dažādiem ekonomikas lejupslīdes momentiem, banketu un citu gatavo ēdienu piegādes sfēra katru gadu aug vidēji par 15-20%. Turklāt saskaņā ar ekspertu redzējumam šī tendence augt turpināsies arī tālāk, tā kā klientiem vienmēr būs aktuāls jautājums, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Kā arī nebūs aktuāli vai runa iet par restorānu vai tikai neliela konditoreja. Arī konditorejas Rīgā, kā arī citās pilsētās uzsāk nodrošināt tortes uz pasūtījumu, turklāt papildinot to piedāvājumu, kurā būs iekļauti arī izbraukuma banketi. Tai skaitā pat maza konditoreja piedāvā ne vienīgi uzkodas banketam, bet arī būs piedāvāta vesela banketu ēdienkarte, kā arī piedāvāta galda klāšana.

Jūsu konditoreja piedāvā labas tortes, kā izvēlēties?

Pirms tam, kā pasūtīt torti būtu jāatceras uz kādu pasākumu tā ir domāta, jo, nenoliedzami, konditoreja priekš Jums varēs sataisīt jebko. Tomēr ir jāatcerās, kad uz dzimšanas dienu nebūs vajadzīga kāzu torte vai arī otrādi. Tagad tortes uz pasūtījumu jau ir diezgan dažādas. Tās ir sākot no ļoti ekonomiskiem variantiem un beidzot par ar visdārgākajām versijām. Labs variants jau ir iespēja pasūtīt torti, kas izgatavota no mazām kūciņām un pīrāgi, šajā gadījumā nebūs jāgriež pati torte, kā arī šis variants var būt izdevīgāk nekā, piemēram, sūtīt lielu. Mēs jau visi zinam, kad konditorejas izstrādājumi varētu būt ar diezgan atšķirīgiem pildījumiem un pamata sastāvdaļām. Vienkārš pildījums tiešām ir populārākā opcija, laikā kad tiek sūtītas tortes pēc pasūtījuma Rīgā. Šeit standartā biskvīts tiek mīkstināts ar saldūdeni un tiek likta klāt ogu vai augļu kārta. Dotais variants ir vislētākais. Kaut gan kas to lai zin, varbūt dot priekšroku, kam interesantam un pasūtīt torti, pieņemsim, no burkāniem vai siera kūku? Un protams atceraties par pašu noformējumu, jo šis ļoti ietekmē cenu, ko noteiks konditoreja.

Kārtīgi pārdomāta banketu ēdienkarte ir īsta pasākuma garantija

Banketi šodien tiešām ir diezgan parasta lieta. Pie tam daudzas konditorejas Rīgā un citviet Latvijā piedāvā kā uzkodas banketam, tā arī tādu lietu kā galda klāšana. Bet klientiem, laikā kad tiek apspriesta pati banketu ēdienkarte, jāpiedomā konkrēti pie atsevišķiem momentiem. Banketu ēdienkarte un produktu uzskaite tiek realizēta sekojoši. Aukstās uzkodas banketam, kur iekļaujas dārzeņi, sieri, kanapē, izskaita apmēram līdz 400 gramiem uz viesi. Karstās uzkodas varētu būt tikai līdz 100 g uz cilvēku, taču salāti būs līdz 250 gramiem . Bet pamatēdiens, kas tiek apvienots kopā ar piedevām, ir pati gaļa, kur gaļa ir līdz 250 g, bet piedevas – 150 g,.. Augļu uzkodas banketam uz vienu viesi tiek paredzēti līdz 200g, savukārt konditorejas izstrādājumi – līdz 200 gramiem. Tādējādi sanāk 1500g uz cilvēku. Kad ir aprēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaita kopā kā produktus, gan arī pati galda klāšana.